Fietsvakantie 2004

Catalonie

 

Platja d'Aro - L'Escala

Rustdag L'Escala

L'Escala - Garriguella

Rustdag Garriguella

Garriguella - Sant Llorenc

Sant Llorenc - St. Pau

Rustdag St. Pau

St. Pau - Rupit

Rustdag Rupit

Rupit - Osor

Osor - Fornells

Rustdag Fornells

Fornells - Platja d'Aro

 

  Hiernaast staan de hyperlinks naar de foto's van onze fietsvakantie van 2004. Dit jaar zijn we met Cycletours naar Catalonie geweest. Het was lekker warm, het landschap was heel mooi en het gezelschap uitermate gezellig. Hopelijk geven deze foto's daar blijk van.

Indien je op een van de links klikt, zie je naar de foto's van die dag. Je kunt naar de volgende foto met '>>' en naar de vorige foto met '<<'. Via 'Terug' kom je weer op deze pagina.

Ik heb ook getracht een 360 graden panorama van de camping in Osor te maken. Deze kun je hier zien mits je aan een aantal technische voorwaarden voldoet. Deze staan op de betreffende pagine. De foto is deels gelukt omdat niet iedereen stil stond, maar het geeft wel een beeld van hoe we daar stonden.

De hier getoonde plaatjes zijn lage-resolutie plaatjes. Dit wil zeggen dat, om de grootte te beperken, ze kleiner (minder scherp) zijn gemaakt. Desondanks zijn alle foto's wel (c)opyright van Hans van der Veeke.
Mocht je een van de foto's willen hebben, laat het me dan even weten, dan stuur ik je de 'grote' versie van de foto. Mocht je veel willen hebben, dan kan ik ze het beste op een cd zetten. Neem in dat geval ook even contact op.

Tenslotte wil ik alle mensen bedanken. Het was een errug gezellige groep en we hebben erg veel lol gehad. En de begeleiding van Bas, Jacobiene en Daphne was geweldig!

Veel plezier gewenst met de foto's!

Hans, Saskia, Lisa en Steven

Hiermee kun je terug naar de algemene fietspagina van Hans