Fietsvakantie UmbriŽ 2005

Beste fietsvrienden,

Hier kun je de foto's van onze fietsvakantie in UmbriŽ in 2005 zien. Zoals gewoonlijk zijn er weer etappedagen en rustdagen. Elk heeft een eigen pagina gekregen. Bij de fietsdagen krijg je eerst een pagina met de routes, het hoogteprofiel (let hierbij op de schaal, die is niet overal hetzelfde) en de tellerstanden. Daarna kun je doorklikken naar de foto's. Bij de rustdagen krijg je natuurlijk alleen de foto's.

Op de pagina's met de foto's hoef je alleen de muis boven de minatuur te houden en hij wordt getoond. Pagina's met veel foto's kunnen wat langer duren om te laden omdat eerst alle foto's opgehaald worden. Voor mensen met een modemverbinding kan dit wat langer duren, maar ja... dan heb je ook wat!
Laat hij geen foto's zien, dan moet je scripting toelaten in je beveiligingsinstellingen in Explorer.

Onder elke foto staat een fotonummer. Mocht je een foto graag willen hebben, mail het dan even. Ik heb ze wat verkleind voor deze pagina's en de originelen zijn mooier als je ze wilt laten afdrukken. Het adres staat onderaan de pagina.
Alle foto's en andere afbeeldingen zijn (C) Copyright van Hans van der Veeke en ze mogen pas voor andere doeleinden (anders dan persoonlijk gebruik) gebruikt worden na schriftelijke toestemming van mij.
Een aantal foto's heb ik wat bewerkt. Zo heb ik wat hijskranen en draden weggewerkt, maar soms ook foto's rechtgezet en de belichting aangepast.

Tenslotte wil ik nog de medefietsers en leiding bedanken voor de gezellige weken.

Groetjes,
       Hans, Saskia, Lisa en Steven

Klik hier om naar de foto's te gaan

Hiermee kun je terug naar de algemene fietspagina van Hans

Foto's van de andere fietsvakantie's:

2003 : Frankrijk, Aveyron

2004 : Spanje, CataloniŽ